Werkzaamheden

M. Hogeling Installatietechniek is een veelzijdig bedrijf.

Voor al het installatiewerk in en om het huis of uw bedrijf kunt u bij ons terecht.

Van vloer (verwarming) tot plafond (spots), sterker nog, van onder de vloer (riolering) tot op het dak (zonnepanelen)!

Ook voor vervanging van u cv-ketel bent u bij ons aan het juiste adres.

Ook kunnen wij complete domoticasystemen installeren en ook beveiligingsystemen zijn bij ons in goede handen.

Naast installatiewerk kunt u ook voor dienstverlening bij ons terecht. Dit houd in dat wij ook voor andere bedrijven klaar staan om hen met de verschillende installatiewekzaamheden te ondersteunen.

Elektra 

Loodgieterswerk

Badkamer verbouwing

Zonnepanelen

Nog meer genieten van de zon met zonnepanelen! Hiermee kunt u uw eigen stroom opwekken of met zonneboilers u water verwarmen.

Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij maken graag een afspraak met u om langs te komen, zo kunnen wij direct de situatie bekijken en u het beste advies geven

Domotica

Verlichting aansturen en elektronische bediening van bijvoorbeeld rolluiken.

CV-ketel stuk? 

 is duurder dan repareren!

Reparatie van alle merken cv-ketels. Wij onderzoeken de oorzaak van de klacht, daarna gaan wij in overleg met U.
De klacht direct verhelpen/maken, indien nodig bestellen wij onderdelen.

Ook kunnen wij natuurlijk het advies geven voor vervanging van de ketel dit levert u al snel energie besparing op. zo heeft u de cv-ketel nog sneller terug verdiend.


Lichtinstallaties

De lichtinstallatie heeft invloed op het welzijn en milieu.

Goed licht voorkomt vermoeidheid en daardoor onnodig ziekteverzuim. Neem beeldschermen, indien daar de juiste verlichting geplaatst is voorkom je hinder van spiegeling en verblinding.

Daarom is het van belang dat men een lichtinstallatie op de juiste manier engineert en projecteert. Kijken naar de ruimte, toepassing, uitstraling en functie, zodat de juiste verlichting en schakelingen worden gebruikt.

Tevens is van belang dat men de juiste lichtkleur en lichtbron bepaald, factoren als levensduur, toepassing, functie, karakter en uitstraling spelen ook hier weer een rol in. Versartikelen in een winkel vraagt weer een hele andere verlichting dan een schoollokaal.

Wij beschikken over de deskundigheid om - geheel fabricaat onafhankelijke - verlichtingsinstallaties te ontwerpen en te berekenen. Tevens kunnen wij u voorzien van een onafhankelijk onderbouwd advies.